15 t/m 17 juli 2022: Groene Hart – Langs water en door de polder van Schoonhoven naar Hekendorp

Ik dacht het weekend van 15-17 juli weer eens mee te lopen en zag dat er nog niets georganiseerd was. Ik ben nog niet zo lang lid, maar heb toch de stoute (wandel)schoenen aangetrokken en gekeken of ik op korte termijn nog iets kon organiseren in mijn eigen omgeving, het Groene Hart. Gelukkig nog twee leuke campings kunnen vinden op ongeveer 15 kilometer afstand van elkaar, die volgend weekend nog plaats voor ons hebben, met een mooi stukje polder en water ertussenin. We lopen van Schoonhoven (aan de Lek) naar Hekendorp (aan de Hollandse IJssel). Uit het archief blijkt dat we vanaf Hekendorp al eens richting noorden zijn gelopen, en ook al eens aan beiden kanten van de Lek bij Schoonhoven, maar dit stukje volgens mij nog niet (of niet recentelijk).

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?