Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Uit de enquête bleek dat veel van jullie weer graag willen gaan wandelen. Om te voorkomen dat het op de eerste weekends te druk gaat worden, adviseert het bestuur de organisatoren een maximum van 10 deelnemers per weekend. De organisatoren van de weekends in september zijn op de hoogte en ondersteunen deze maatregel. Het bestuur houdt de ontwikkelingen in de gaten: als blijkt dat er zonder problemen meer deelnemers kunnen zijn, passen we ons advies natuurlijk zo snel mogelijk aan.

Ook wij vinden 10 deelnemers per weekend weinig. Om toch met meer Rugzaklopers in een weekend op pad te kunnen, is het organiseren van meerdere rugzaklopersweekends tegelijkertijd een optie. Inmiddels zijn er al twee weekends waarin dat gerealiseerd is. Om meer dubbele weekends mogelijk te maken doe ik een oproep aan iedereen om te kijken of je in september of oktober een extra rugzaklopersweekend wil organiseren, uiteraard volgens de nieuwe richtlijnen.
In november en december zijn er nog gaten die gedicht kunnen worden. De agenda op de site toont altijd de meest actuele informatie.
Mocht je iets willen organiseren, neem dan eerst contact met mij op voor je aan de slag gaat. Ik hoop zo snel mogelijk van jullie te horen. Dank jullie wel voor jullie medewerking.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

GEANNULEERD, 14 t/m 16 augustus 2020

Dit weekend is geannuleerd in verband met de coronacrisis.

Geen Reacties

GEANNULEERD, 21 t/m 23 augustus 2020

Dit weekend is geannuleerd in verband met de coronacrisis.

Geen Reacties

GEANNULEERD, 28 t/m 30 augustus 2020

Dit weekend is geannuleerd in verband met de coronacrisis.

Geen Reacties

Kootwijkerzand, 4 t/m 6 september 2020 (vooraf aanmelden: maximaal 10 lopers)

Het kostte nu meer moeite om een weekend te organiseren dan normaal. Tijdens mijn belrondje met campings bleek dat sommige campings ervoor kiezen om dit seizoen géén groepen meer te ontvangen. Bij campings waar we met de vereniging al eerder zijn geweest maak je meer kans om te mogen kamperen. Bij het regelen van een weekend heb je meestal een bepaalde regio in gedachten en een ideale afstand tussen de campings. Met wat puzzelwerk is het toch gelukt om een mooi weekend neer te zetten.

Login om meer te lezen

Geen Reacties