Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Wil je ook een weekend organiseren? Reserveer dan een weekend bij weekendcoördinator Richard. 

Klik op ‘lees meer’ voor een link naar het emailadres.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

6 t/m 8 oktober 2023: Een Brabantse Klassieker: de Chaamse Bossen

We zijn dit weekend weer te gast bij de camping die wij voor het eerst bezochten op zaterdag 2 maart dit voorjaar bij een wandeling van Francien.

Login om meer te lezen

2 Reacties

13 t/m 15 oktober 2023: Er gaat niks onder Zuid-Limburg. Van Elsloo naar Puth.

Een tochtje in Zuid-Limburg, maar net even wat anders: van Catsop-Elsloo met uitzicht over de Maasvallei naar Puth. Dit zijn zowat de meeste noordelijke campingplekken van Zuid-Limburg. Maar ook hier zijn heuvels, bossen, velden en beken! Zaterdag zullen we de A2 moeten passeren en komen we op plateau van Schimmert en zijn er verschillende opties om naar Puth te lopen. En om alvast wat ideeën op te doen: www.visitbeekdaelen.nl

Login om meer te lezen

2 Reacties

20 t/m 22 oktober 2023: Bekende delen van Zuid-Limburg net even anders

In het noorden, tussen de heuvels van Limburg, in het hart van het heuvelland, ligt het overbekende stadje Valkenburg, het vertrekpunt van onze tocht.
We lopen richting zuiden het Plateau van Margraten op. Eindbestemming is het in de 11e eeuw gestichte dorp Sint Geertruid met zijn prachtige uit mergelsteen opgetrokken kerk.

Login om meer te lezen

2 Reacties

27 t/m 29 oktober 2023: Swalmen – Brüggen

Het Maas-Niederrein pad is een streekpad tussen Limburg en Duitsland. Het pad loopt langs rivieren, bossen, burchten, hoeven en watermolens. Carla neemt ons dit jaar mee langs de rivier de Swalm.

Login om meer te lezen

1 Reactie