Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Vorden-Zelhem, 23 t/m 25 augustus 2019

We gaan wederom in de Achterhoek lopen. Daar wonen en lopen wij al ruim 11 jaar en het blijft mooi. Dit keer starten we in Vorden.
Vorden is vrij goed bereikbaar per trein (Arriva) vanuit Zutphen: vertrek is om 7 over ieder uur, met de laatste trein nog om 0.07 uur.

Login om meer te lezen

1 Reactie

IJssel en Salland, 30 augustus t/m 1 september 2019

Dit weekend heb ik precies zo al eens gelopen, vele jaren geleden. Toen nog als Rotterdammer die een vreemd gebied bezocht, maar sinds een jaar is het mijn achtertuin geworden. Van de IJssel is algemeen bekend dat het een prachtige rivier is. Minder bekend is dat Salland ook heel mooi is. Boven de lijn Olst-Wesepe-Heeten is het een open weidegebied, en onder die lijn een afwisseling van bossen en weiden. Salland watert met een aantal wateringen af in de richting van Zwolle, waar de wateringen samen het begin van het Zwarte Water vormen. Die wateringen zijn allen sterk ‘verbeterd’ (rechtgetrokken), want voor de periode van de ruilverkavelingen stond Salland vrijwel elke winter blank. Er is dus flink verkaveld, maar het is nog steeds een vriendelijk rustig landbouwgebied.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Koninklijk Plandelen tijdens Clubs verjaardag, 6 t/m 8 september 2019

In het weekend van 6 t/m 8 september vieren de Rugzaklopers alweer hun 30ste Clubs Verjaardag.

Login om meer te lezen

18 Reacties

Het mooie midden van Zuid-Limburg, 13 t/m 15 september 2019

Zuidelijk Limburg behoeft denk ik voor niemand enige toelichting. De Rugzaklopers hebben ieder deel ervan al verkend de afgelopen jaren. Het is even reizen maar dan heb je ook wat. Goed eten en drinken en lekkere vlaai in bijna ieder dorp.

Login om meer te lezen

Geen Reacties