Agenda (actueel)

Weekend-agenda

We mogen weer! Nu de groepsgrootte buiten weer op 4 personen staat heeft het bestuur besloten de weekends weer door te laten gaan. Maar, helaas, op dit moment is de wandelagenda nog niet zo goed gevuld. Ik ben dan ook op zoek naar leden die een weekend willen organiseren. De agenda op de site toont altijd de meest actuele informatie.

Mocht je iets willen organiseren, neem dan eerst contact met mij op voor je aan de slag gaat. Ik hoop zo snel mogelijk van jullie te horen. Dank jullie wel voor jullie medewerking.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

11 t/m 13 juni 2021

Wil je dit weekend organiseren? Neem dan contact op met Cilia!

Geen Reacties

18 t/m 20 juni 2021

Wil je dit weekend organiseren? Neem dan contact op met Cilia!

Geen Reacties

Toch weer naar Milsbeek, de laatste keer, 25 t/m 27 juni 2021 (aanmelden verplicht, maximaal 8 deelnemers)

Vooraf aanmelden is verplicht. Er geldt een maximaal aantal deelnemers, afhankelijk van de ten tijde van het weekend geldende coronaregels. Er kunnen 2 groepen op pad: de ene van Milsbeek naar Berg en Dal en de andere groep van Berg en Dal naar Milsbeek. Hou de site in de gaten voor de meest actuele informatie.

Voor de zesde keer, en waarschijnlijk voor de laatste keer, organiseer ik een weekend dat vertrekt vanaf mijn favoriete camping in Milsbeek. Het is een prachtig gelegen camping waar de eigenaresse ons steeds gastvrij ontvangt. En ook de gezellige avonden in café het Centrum zijn intussen bekend geworden. Maar aan alles komt een einde. De is dit jaar voor de laatste keer open is. Daarna gaat de eigenaresse met pensioen en zal het campingterrein in gebruik worden genomen als achtertuin. En of Bette Midler in het café nog achter de tap staat is ook nog maar de vraag. Ook zij wordt natuurlijk ook een dagje ouder…

Login om meer te lezen

1 Reactie

Oost van Assen ‘het land van Bartje’, 2 t/m 4 juli 2021 (aanmelden verplicht, aantal deelnemers gemaximeerd)

Vooraf aanmelden is verplicht. Er geldt een maximaal aantal deelnemers, afhankelijk van de ten tijde van het weekend geldende coronaregels. Er kunnen 2 groepen op pad: de ene van Rolde naar Schoonloo en de andere groep van Schoonloo naar Rolde. Hou de site in de gaten voor de meest actuele informatie.
Meer dan een jaar in de planning, maar nu lijkt het ervan te komen.

Login om meer te lezen

Geen Reacties