Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Wil je ook een weekend organiseren? Reserveer dan een weekend bij weekendcoördinator Cilia. 

Klik op ‘lees meer’ voor een link naar haar e-mailadres.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

23 t/m 25 september 2022: Langs de Waterlinie bij Culemborg

Midden in het landschap duiken ze plots voor je op: de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen met dijken, sluizen, kanalen en bunkers vormen zij een ingenieus systeem dat ons land in oorlogstijd moest beschermen tegen vijandelijke troepen. Het is het grootste verdedigingswerk van Nederland, maar ligt verscholen in het landschap.

Login om meer te lezen

3 Reacties

30 september t/m 2 oktober 2022: Vogelwandelweekend Biesbosch – Noordwaard

Na geslaagde eerdere RZL-vogelwandelweekenden (Wieringen / Robbenoordbos) wordt het tijd voor een vervolg. Waren we toen vooral in het frisse groen bezig met het herkennen van de voorjaarsvogels en het genieten van hun lentezang, ook in de vroege herfst komen de vogelliefhebbers zeker aan hun trekken.

Login om meer te lezen

10 Reacties

7 t/m 9 oktober 2022: Pieterpad van stad Groningen naar Noordlaren

Tijdens het Paasweekend vertelde ik hoe spectaculair het uitzicht vanaf het dakterras van het Groninger Forum is. Mijn mening dus. Ook het gebouw zelf is een aanrader, of je het nu mooi vindt of niet.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

14 t/m 16 oktober 2022: Zilver in Zeeland

Waar denk je aan bij zilver in Zeeland? De kleur van de branding, de schubben van de aan land gebrachte vis? Kan allemaal, maar voor dit weekend is het mijn zilveren jubileum als rugzakloperslid. Ineens stond mijn naam in Voetlicht in het rijtje van leden die al 25 jaar lid zijn. Van 25 t/m 27 april 1997 had ik kennisgemaakt met de club in een weekend dat redelijk dicht bij Bleiswijk, waar ik toen woonde, lag. In de week daarna had ik me al bij penningmeester en secretaris Ton gemeld om lid te worden.

Login om meer te lezen

Geen Reacties