Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Fiets en Wandelbeurs, 28 februari t/m 1 maart 2020

Het is weer herfst en de voorbereidingen voor de Fiets- en Wandelbeurs 2020 zijn begonnen. Dit jaar alweer voor de vierde keer in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar is de beurs drie dagen. Om precies te zijn op vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020. De beurs zal van start gaan op vrijdagochtend 10:00 uur. Hier vind je de website van de beurs: www.fietsenwandelbeurs.nl
De organisatie wordt ook dit jaar gedaan door Thomas, Bob en Richard. Meld je nu aan via de link hieronder om mee te helpen op de stand/camping/etc. van de Rugzaklopers!

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Walk of Wisdom, 6 t/m 8 maart 2020

Telefoon en internet kunnen uit tijdens het lopen over de “Walk of Wisdom, een eigentijdse pelgrimsroute”. Veelvuldig heb ik al heel wat kilometers gewandeld en hard gelopen in de omgeving van Nijmegen. Vaak kwam ik op hekjes of paaltjes de afbeelding tegen van een poppetje met lang uitgerekte benen en handen als beukenblaadjes. Het heeft even geduurd eer ik er achter kwam dat deze afbeeldingen een aanduiding zijn van een 136-kilometer lange “eigentijdse pelgrimsroute” rond Nijmegen.
Dit weekend nodig ik de Rugzaklopers uit om een stukkie van deze route mee te lopen.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Wandelen in Zuid-Limburg: het kan vriezen, het kan dooien, 13 t/m 15 maart 2020

Dit weekend kunnen we weer hoogtemeters maken en schitterend wandelen door de velden en bossen, en eventueel langs de riviertjes de Geul en de Gulp. De campings zijn bij de meeste Rugzaklopers bekend.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Weidevogel gebied in Waterland, 20 t/m 22 maart 2020

Een gebied waar ik geboren en getogen ben: ik neem jullie mee langs weidevelden maar ook door het Purmerbos.

Login om meer te lezen

3 Reacties