Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Uit de enquête bleek dat veel van jullie weer graag willen gaan wandelen. Om te voorkomen dat het op de eerste weekends te druk gaat worden, adviseert het bestuur de organisatoren een maximum van 10 deelnemers per weekend. De organisatoren van de weekends in september zijn op de hoogte en ondersteunen deze maatregel. Het bestuur houdt de ontwikkelingen in de gaten: als blijkt dat er zonder problemen meer deelnemers kunnen zijn, passen we ons advies natuurlijk zo snel mogelijk aan.

Ook wij vinden 10 deelnemers per weekend weinig. Om toch met meer Rugzaklopers in een weekend op pad te kunnen, is het organiseren van meerdere rugzaklopersweekends tegelijkertijd een optie. Inmiddels zijn er al twee weekends waarin dat gerealiseerd is. Om meer dubbele weekends mogelijk te maken doe ik een oproep aan iedereen om te kijken of je in september of oktober een extra rugzaklopersweekend wil organiseren, uiteraard volgens de nieuwe richtlijnen.
In november en december zijn er nog gaten die gedicht kunnen worden. De agenda op de site toont altijd de meest actuele informatie.
Mocht je iets willen organiseren, neem dan eerst contact met mij op voor je aan de slag gaat. Ik hoop zo snel mogelijk van jullie te horen. Dank jullie wel voor jullie medewerking.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Texel, 24 t/m 27 september 2020 (aanmelden vanaf 11 september, maximaal 10 lopers)

Texel op het mooiste moment van het jaar

Van jaren geleden met de Waddentochten had ik nog wat kampeerplaatsen op Texel in het archief. Laten we die maar weer eens opzoeken in die mooie tijd einde september. Omdat het eiland niet naast de deur ligt heb ik er maar een verlengd weekend van gemaakt. De eerste camping ligt dicht bij het aankomstpunt van de veerpont. Je kunt die dus nog donderdagavond na het werk halen.

Login om meer te lezen

7 Reacties

Waterland, 2 t/m 4 oktober 2020 (aanmelden vanaf 18 september, maximaal 10 lopers)

Een gebied waar ik geboren en getogen ben: ik neem jullie mee langs weidevelden maar ook door het Purmerbos.

Login om meer te lezen

14 Reacties

Digitale Algemene Ledenvergadering, 10 oktober 2020

Het bestuur nodigt alle leden uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering van de Rugzaklopers. Deze uitgestelde ALV wordt virtueel gehouden op zaterdag 10 oktober 2020 om 19.00 uur. De vergaderstukken zijn op 22 september per email verzonden, de instructie voor het videovergaderen volgt nog. 

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Lac du Der (Frankrijk), 16 t/m 20 oktober 2020 (geannuleerd)

Helaas, ook dit weekend is geannuleerd. Voor de departementen Marne en Haute-Marne geldt sinds 22 september code oranje. Dat wil zeggen: alleen noodzakelijke reizen en na thuiskomst 10 dagen in quarantaine.
Volgend jaar beter!

1 Reactie