Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Utrechtse Heuvelrug, 18 t/m 20 januari 2019

Als nieuw lid van de Rugzaklopers leek het me leuk zelf ook eens een tocht te organiseren. De keus is op de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug gevallen. In de directe omgeving van Amersfoort zijn twee NTKC-terreinen: Den Treek en Austerlitz. Tijdens het weekend wordt er gebruik gemaakt van beide terreinen. Hemelsbreed stelt de afstand niet zoveel voor maar met wat lusjes kan er een mooie tocht van de zaterdag gemaakt worden. Om vervolgens oostelijk over de Utrechtse Heuvelrug te kunnen gaan en als het genoeg is een van de vele treinstations of bushaltes op te zoeken.

Login om meer te lezen

4 Reacties

Wilde zwijnen kijken op de Hoge Veluwe, 25 t/m 27 januari 2019

De Veluwe is één van mijn favoriete gebieden om te wandelen in Nederland. In het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn de ‘big four’: edelhert, wild zwijn, moeflon en ree te zien. Tijd om op safari te gaan!

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Utrechtse Heuvelrug, 1 t/m 3 februari 2019

In juli 2018 ben ik begonnen aan het Trekvogelpad. Het schiet op het moment dat ik dit schrijf (oktober 2018) nog niet echt op, want ik heb tot nu toe nog maar 1 etappe gelopen (tot Alkmaar). Een weekend met de Rugzaklopers lijkt mij daarom dé uitgelezen kans om vaart te maken. Ik heb daarbij gekozen voor de Utrechtse Heuvelrug. In de winter van 2015 heb ik met de Rugzaklopers ook in dit gebied gelopen en we kunnen weer bij dezelfde campings als toen terecht.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Wandelen langs het Pieterpad, van Holthees aan de Maas tot rozendorp Lottum, 8 t/m 10 februari 2019

Een weekendje organiseren in mijn achtertuin: Noord Limburg.
We gaan een stuk van het bekendste lange afstandspad van Nederland lopen: het Pieterpad.
Sinds 2009 onderhoud ik samen met Mieke een deel van de route (Holthees-Gennep v.v.).
Dit betekent dat we 2 keer per jaar dit deel van de route nalopen en kijken of alle markeringen nog kloppen. Leuk werk om te doen. Maar nu gaan we kijken of de andere kant op de markeringen er ook netjes bijstaan.

Login om meer te lezen

Geen Reacties