Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Wil je ook een weekend organiseren? Reserveer dan een weekend bij weekendcoördinator Richard. 

Klik op ‘lees meer’ voor een link naar het emailadres.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

9 t/m 11 juni 2023: Maas en Peelliniepad bij Cuijk

Anderhalf jaar geleden heb ik een stuk van dit streekpad gelopen van Mill naar Sint Anthonis.
Nu begin ik bij dezelfde camping als toen maar ga de andere kant op lopen, waarbij we etappe 7 en een deel van etappe 1 gaan pakken. We zullen nu door Cuijk komen en een stuk langs de Maas lopen.

Login om meer te lezen

1 Reactie

16 t/m 18 juni 2023: Maasvallei Grensoverschrijdend, van Susteren naar Kessenich

Als je aan Zuid-Limburg denkt, dan gaat het vaak over het glooiende landschap, mergel, hoogstambomen, de bossen en de slingerende Gulp en Geul. Maar niet zo snel aan Moeder Maas en de Maasvallei, die een geheel ander sfeerbeeld geven: een wirwar van oude rivierarmen, oeverwallen, stroomgeulen en grindbanken. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om de Maas meer ruimte te geven en is er nieuwe natuur ontstaan (project Grensmaas). Mijn ouders hebben ons de afgelopen coronajaren, toen alles zo’n beetje stil lag, meegenomen naar verschillende stukken langs de Maas. Bij mij heeft dat geleid tot een herwaardering van mijn geboortestreek en het plan om een RZL-tochtje te organiseren rondom Berg aan de Maas e.o. Helaas, dat idee moest ik laten gaan: geen twee kampeerplekken op redelijke afstand. Zodoende ben ik de rivier wat verder afgezakt en uitgekomen in Midden-Limburg.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

23 t/m 25 juni 2023: Hike my roots, ‘t Gooi

Terug naar de omgeving waar je oorspronkelijk vandaan komt. Een beproefd concept van de NBA (Nivon Bergsportgroep Amsterdam), een vereniging die een beetje vergelijkbaar is met de onze.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

30 juni t/m 2 juli 2023

Wil je dit weekend organiseren? Neem dan contact op met de weekendcoördinator!

Geen Reacties