Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Achterhoekse beken, 19 t/m 21 juli 2019

Vanwege het prachtige landschap en makkelijk toegankelijke maaipaden van de beken heb ik maar weer een tocht in de Achterhoek uitgezet. Ik bluf maar over die maaipaden omdat ik vermoed dat die overal langs de beken (Berkel, Bolksbeek, Elsmans Goot, Schipbeek, Poelsbeek, Markveldsche Beek) begaanbaar zijn. Ik zal het waterschap eens vragen om details. Volop beken, dus, met een coulisselandschap en met het Needse Achterveld als klap op de vuurpijl.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Op bezoek bij de buren: de Kalmthoutse Heide, 26 t/m 28 juli 2019

Voor ons bezoekje bij de Belgen kamperen we vrijdagavond vlak bij onze zuidgrens:

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Wandelen langs de Romeinse Limes, 2 t/m 4 augustus 2019

Dit weekend wandelen we vanuit de Betuwe langs fruitgaarden en door rivierlandschappen naar de rand van de Utrechtse Heuvelrug in Leersum. Voor deze mooie combi nemen we de veerpont van Eck en Wiel naar Amerongen over de Nederrijn. Het oogstseizoen staat op het punt van beginnen, dus wie weet kunnen we onderweg een lekker bakkie vers fruit scoren.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Kustwandelen op de grens van Noord- en Zuid-Holland, 9 t/m 11 augustus 2019

Dit is het tweede weekend dat ik voor de Rugzaklopers organiseer langs het Kustpad. De eerste keer liepen we in hartje winter van Loosduinen naar Katwijk. Omdat een hele dag over het strand sjokken in de zomer soms tegenvalt, lopen we deze keer vooral door de duinen met ons eindstation bij het strand.

Login om meer te lezen

Geen Reacties