^ Naar Boven

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen →

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Natuurgebied De Kampina , 24 t/m 26 nov 2017

Na een weekend Den Bosch wilde ik op zondag een fijne wandeling maken.  Al snel vond ik een NS-wandelroute onder de naam Kampina op mijn mobiel. Ik ben gestart in Boxtel en naar Oisterwijk gegaan. De wandeling was in hartje zomer, prachtig weer, rustig en verrassend mooi. Het liefst wilde ik nog een ommetje maken via de Oisterwijkse bossen, maar daar was geen tijd meer voor. Een prima reden om een lang weekend terug te keren. 

Login om meer te lezen →

4 Reacties

In de knoop met lange afstandspaden… (Achterhoek), 1 t/m 3 dec 2017

Afgelopen jaar hebben we een groot deel van het Maarten van Rossempad gelopen. Bij het eindpunt, Steenwijk zijn wij gestart en gestrand in de buurt van Buren. Bij het organiseren van dit weekend wilden we dit traject vervolgen, maar geen campings in de winter open die op redelijke afstand van elkaar lagen. Dan maar een nieuwe weg inslaan, het Noaberpad. Maar goed, ook dat werd ‘m niet, dus nu een combi van Trekvogelpad en Pieterpad. Volg jij het nog? Nou ja, kom maar gewoon naar de Achterhoek!

Login om meer te lezen →

4 Reacties

Het Reestdal, 8 t/m 10 dec 2017

De Reest is de grensrivier tussen Drenthe en Overijssel. Traag stromend en slingerend voert de Reest haar water van Drogteropslagen bij Dedemsvaart naar Meppel. Het dal heeft een geheel eigen karakter en de Reest rijgt landgoederen, heideterreinen, bossen, beekdalgraslanden en sfeervolle boerderijen, als parels aan een ketting, aaneen.

Het ongeschonden karakter maakt het Reestdal tot een mooi gebied voor een rugzakweekend. Wij maken gebruik van twee paalkampeerplekken. Vergeet voor de vrijdagavond niet om voldoende water mee te nemen. Op een werkende pomp kun je niet rekenen.

Login om meer te lezen →

1 Reactie

Maas- en Peelliniepad (Mill / Beers), 15 t/m 17 dec 2017

 

Dit is een streekpad in het land van Cuijk, wat loopt over de Maas- en Peellinie waar in de 2de wereldoorlog nog werd geprobeerd om de Duitsers tegen te houden.

Het stuk tussen Mill en Beers is ongeveer 30 kilometer lang, maar het kan ook ingekort worden naar gelang de afstand die je wilt lopen.

De afstand tussen de 2 campings is slechts 5 kilometer, dus dit weekend kunnen zowel de lange afstandlopers als leden die een kort stukje willen pakken mee lopen

Login om meer te lezen →

Geen Reacties

Müllertal, Luxemburg, 27 t/m 31 december 2017 (alleen voor leden)

Hier zijn we lang niet meer in de winter geweest. Het wordt dus tijd voor een herhaling. Niet verwonderlijk dat dit gebied klein Zwitserland genoemd wordt. De rotspartijen, kloven, beekjes, uitzichtpunten. Hopelijk doet de winter ook mee.

Login om meer te lezen →

Geen Reacties