Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Verder langs de Brabantse vennen, 18 t/m 20 oktober 2019

Het was me goed bevallen vorig jaar, dat wandelen over het Brabants Vennenpad tijdens het weekend dat ik in oktober had georganiseerd. Dus niet al te lang nadenken voor het weekend dat ik dit jaar organiseer: gewoon de draad oppakken. Je hebt het al door: dit weekend sluit aan op het traject van vorig jaar. Maar eigenlijk ook weer niet. Ik wilde op de camping beginnen waar we vorig jaar op zaterdag kampeerden. Maar die lag duidelijk dichter bij horeca dan de camping een dagafstand verderop. Dus dan maar de andere kant op lopen. (Wie gaat er mee spooklopen langs de vennen?) Vrijdagavondcamping akkoord, blijkt de zaterdagavondcamping verkocht en maar tot beging september open. Maar goed, een paar kilometer verder is nog een camping.

Login om meer te lezen

3 Reacties

Drenthepad van Drouwen naar Exloo, bestemming volgt, 25 t/m 27 oktober 2019

Pasen 2019 liep ik met de Rugzaklopers in Drenthe. Een hele mooie tocht door het mijns inziens wonderschone Drenthe. Daarom organiseer ik mijn weekend opnieuw in Drenthe. Het was even zoeken naar een geschikt stuk, maar ik heb iets gevonden.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

De Achterhoek in via het Trekvogelpad, 1 t/m 3 november 2019

Sinds enige tijd loop ik het Trekvogelpad. Met de Rugzaklopers heb ik begin februari een traject gelopen op de Utrechtse Heuvelrug. Inmiddels (medio juni 2019) ben ik op de Veluwe beland en tussen alle werkzaamheden door hoop ik in oktober bij het IJsselgebied aan te komen. Reden voor mij om een weekend te organiseren waarin het Trekvogelpad het IJsselgebied verlaat en de Achterhoek bereikt.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

De korte dagen van november, Achterhoek, 8 t/m 10 november 2019

Toen ik in 2018 een soloreis plande in november, zag ik erg op tegen de lange donkere avonden, alleen in mijn tentje. Dat zal met de Rugzaklopers anders zijn!
De Achterhoek in november dus, met bossen en veen, oude landgoederen en gastvrije natuurkampeerterreinen. En: voor mij waarschijnlijk de laatste etappe van het Trekvogelpad!

Login om meer te lezen

1 Reactie