Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Wil je ook een weekend organiseren? Reserveer dan een weekend bij weekendcoördinator Cilia. Op dit moment zoek ik dringend organisatoren voor februari, maart en april. Ook organisatoren van weekends later in het jaar zijn natuurlijk welkom.
Klik op ‘lees meer’ voor een link naar haar e-mailadres.

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

3 t/m 5 december 2021: Langbroekerwetering

De Utrechtse Heuvelrug is een bekend rugzaklopersgebied. De landgoederen tussen de heuvelrug en de Kromme Rijn, zijn misschien wel mooier en veel minder bekend. Lang geleden was dit een groot moeras, totdat de bisschop van Utrecht de Langbroekerwetering liet graven om het gebied te ontwateren. Het is wat droger geworden, maar nog steeds een nat gebied met rechte kavels en vele slootjes.

Login om meer te lezen

4 Reacties

10 t/m 12 december 2021: Maas en Peelliniepad (Mill / Sint Anthonis)

Dit streekpad heb ik 4 jaar geleden ook gelopen, maar toen van Mill naar Beers. Nu pak ik het stuk ten zuiden daarvan. Dus van Mill naar Sint Anthonis.
Het pad loopt over de Maas en Peellinie waar nog vele oude bunkertjes (ook wel kazematten genoemd) te zien zijn. Net ten zuiden van Mill waren de Duitsers met een trein door de linie gebroken. Toen ze weer terug naar Duitsland reden, had het Nederlandse leger al een blokkade opgeworpen waardoor de trein ontspoorde. Van deze actie zijn nog sporen terug te vinden in het landschap. We zullen lopen door een gevarieerd gebied met flinke stukken heide en bos.

Login om meer te lezen

5 Reacties

17 t/m 19 december 2021

Wil je dit weekend organiseren? Neem dan contact op met Cilia!

Geen Reacties

24 t/m 26 december 2021 (Kerstmis)

Wil je dit weekend organiseren? Neem dan contact op met Cilia!

Geen Reacties