Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Hoge Veluwe, 22 t/m 24 november 2019

Gezien de grote opkomst van maar liefst 2 leden afgelopen januari, vanwege de gladheid en dooi destijds, krijgen jullie een herkansing!

Login om meer te lezen

1 Reactie

De Sallandse heuvelrug, 29 november t/m 1 december 2019

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug in Overijssel omvat onder andere de Haarlerberg, Holterberg, Noetselerberg en de Koningsbelten. Dit gebied tussen Holten en Nijverdal, dat bestaat uit bos en heuvelachtige heidevelden, is bijna on-Nederlands met z’n hoogteverschillen en vergezichten. Het is ruim, open en héél stil. Het landschap is mysterieus. Wanneer je over de verlaten paden van de Sallandse Heuvelrug dwaalt zie je grillige eiken staan, witte berken en stokoude jeneverbesstruiken. Dan kun je je goed voorstellen dat de inwoners van Salland hier vroeger geesten, spookhazen en witte wieven in zagen.

Login om meer te lezen

3 Reacties

Peak District (aanmeldtermijn verlengd), 6 t/m 12 december 2019

Winter in Engeland. Het kan stevig vriezen. Of een leuke decemberstorm met dagelijks 30 mm hemelwater. Superzacht weer of een pak sneeuw zijn beide ook mogelijk. Op donkere dagen heb je 7 uur daglicht. Dit is geen tochtje voor beginners.

Login om meer te lezen

5 Reacties

Winter in Chaam, 13 t/m 15 december 2019

In december heb ik wel eens vaker in de sneeuw gekampeerd, hopelijk kunnen we dat dit jaar ook verwachten. En met sneeuw zit ik graag in de bossen dus nu weer lekker paalkamperen.
We gaan lopen in de bossen rondom Chaam met ook mooie vennetjes en open stukjes.

Login om meer te lezen

Geen Reacties