Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Waterleidingduinen en bloeiende velden, 22 t/m 24 maart 2019

Afgelopen jaar organiseerde ik een Rugzaklopersweekend in Noord Holland aan zee en nu in Zuid Holland.
Het viel nog niet mee om 2 campings op loopafstand te vinden op de grens van winter en voorjaar, temeer omdat veel campingeigenaren niet bereikbaar zijn tussen Kerst en de jaarwisseling. Maar het is uiteindelijk gelukt. We kunnen heel afwisselende landschappen tegen komen. Zee, strand, duinen (met veel damherten) en op de kaart staan grote percelen met bollenvelden ingetekend. Ook de Keukenhof ligt in de buurt.(open van 21 maart-19 mei). Deze toeristische attractie hebben veel Rugzaklopers waarschijnlijk nog nooit bezocht. Maar dan wordt het slenteren in plaats van wandelen.

Login om meer te lezen

2 Reacties

Het Groene Hart: romantische dorpjes en weids polderlandschap, 29 t/m 31 maart 2019

Het landschap in het Groene Hart blijft me boeien. Bij een eerdere poging de Rugzaklopers te laten zien hoe mooi het hier is, kreeg ik van iemand de tip dit eens in het voorjaar te doen. Bij dezen dus, we gaan lekker wandelen in de polder als de dotterbloemen bloeien.

Login om meer te lezen

1 Reactie

De cirkel is rond, Algemene Ledenvergadering (alleen voor leden), 5 t/m 7 april 2019

De cirkel is rond: De twee voorgaande jaren zijn we vanuit het zuiden (Rheden), en het westen (Hoenderloo) vertrokken. Nu vertrekken we vanuit het noorden (Loenen) naar het oosten, naar onze inmiddels vertrouwde plek in Laag Soeren. Voor mij ook het laatste jaar als bestuurslid/voorzitter; de cirkel is rond.

Login om meer te lezen

3 Reacties

Het Reichswald en de grens, 12 t/m 14 april 2019

Ik organiseer het weekend weer in mijn favoriete achtertuin, de Groesbeekse heuvels en de stuwwallen. De start is in Groesbeek en dan we lopen naar Ven Zelderheide.
De campings liggen op 12 kilometer van elkaar maar met hetzelfde gemak maak je er ook de dubbele afstand van, het Reichswald is groot genoeg. Wandelmogelijkheden zijn er in overvloed: het donkere bos of een weids uitzicht over het Maas- en Niersdal. Koffiedrinken kan bij boscafé Merlijn, dit is voor veel Rugzaklopers geen onbekend café.

Login om meer te lezen

Geen Reacties