Agenda (actueel)

Weekend-agenda

Nu via één muisklik bereikbaar: het overzicht van de agenda met kalender

Login om meer te lezen

Reacties uitgeschakeld voor Weekend-agenda

Midden-Veluwe, van Ermelo naar Garderen, 24 t/m 26 mei 2019

We starten vrijdagavond op:

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Wenters vetraenn (Winterswijk rondlopen), 29 mei t/m 2 juni 2019 (Hemelvaart)

De eerste keer in de Achterhoek met de Rugzaklopers is me nog altijd bijgebleven. Juni 2005 liep ik van Barlo naar Woold via boekenstadje Bredevoort. Zowaar was er die ochtend een boekenmarkt en kocht ik een mooi boek van Jacques-Yves Cousteau over het leven in de onderwaterwereld. Dat boek heb ik het hele weekend in de rugzak meegedragen en staat nog altijd in de boekenkast. We hielden onze koffiestop in het zonnetje op het plein, een goede start van wat beloofde een geslaagd weekend te gaan worden.

Login om meer te lezen

1 Reactie

Het begin van het Noaberpad, 7 t/m 10 juni 2019 (Pinksteren)

Zo’n lang pinksterweekeind is altijd een mooie gelegenheid om iets verder weg te gaan en een gebied op te zoeken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Deze Pinksteren gaan we naar het oosten van Groningen, en lopen langs de Duitse grens naar het zuiden. Mijn bedoeling is om het Noaberpad te volgen, dat begint bij het station in Nieuweschans.

Login om meer te lezen

2 Reacties

Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina en de Beerze, 14 t/m 16 juni 2019

Het gebied waar we lopen is een favoriet van mij vanwege de vele vennetjes en het afwisselend karakter van bossen en heide. Er is ook een mooi wandelpad langs de Beerze waar je veel watervogels zult tegenkomen.
De afstand tussen de campings is ongeveer 12 kilometer hemelsbreed. Met een leuke route door het gebied kom je op ongeveer 20 tot 25 kilometer.

Login om meer te lezen

Geen Reacties