Agenda (archief)

Op de grens van Limburg,13 t/m 15 juli 2018

Op de grens van Limburg,
13 t/m 15 juli 2018

Weer een tochtje van mij in Brabant, maar nu steken we een paar keer de grens met Limburg over. Zo komen we ook in het Weerterbos, waar je vanuit een uitkijktoren wellicht edelherten en wilde pony’s kunt zien.

Login om meer te lezen

2 Reacties

Stuk Noord-Hollandpad, 6 t/m 8 juli 2018

Na een zeer geslaagd proefweekend aan de kust in augustus 2016 ben ik even daarna lid geworden.
Tijdens het Hemelvaartweekend in Zuid-Limburg 2017 werd mij gevraagd om ook een weekend te organiseren. En nu heb ik er één vlak bij mijn huis, nl. een stuk Noord-Hollandpad, door o.a. de Eilandspolder. Het weekend staat in het teken van polders, water, vogels, koeien, (gras)dijken, molens, vergezichten en hopelijk een lekker zonnetje en gezelligheid.

Login om meer te lezen

5 Reacties

Kersentijd, Kromme Rijnstreek, Utrecht, 29 juni t/m 1 juli 2018

In de Kromme Rijnstreek is het vanaf half juni weer kersentijd. Langs plattelandsweggetjes bij kersenboomgaarden duiken stalletjes op. In deze stalletjes worden geplukte kersen eerst gewrakt (gesorteerd) waarna ze verkocht worden. De kleigrond in de Kromme Rijnstreek is uitermate geschikt voor fruitteelt. Deze streek is lang niet aangedaan door de Rugzaklopers, tijd voor een bezoekje!

Login om meer te lezen

1 Reactie

KZT 10.0 – KidsZomerTrekking – De weerribben – Wieden, 22 t/m 24 juni 2018

Een dubbel weekend in de agenda? Deze keer toevallig wel want het kinderweekend, de kids zomer trekking, is begonnen bij de rugzaklopers. Het voor veel RZL-ers niet helemaal de uitvoering zoals bedoeld en daarom een ‘extra’ versie voor kinderen. Van vrijdag 22 tot zondag 24 juni.

Login om meer te lezen

Geen Reacties

Zeven Sloten en The Red Cliffs of Gaasterland, 22 t/m 24 juni 2018

Dit weekend lopen we door Zuid-Friesland, van Sloten richting Stavoren, door Gaasterland, waar prachtige rode kliffen aan het IJsselmeer liggen. Ze zijn opgeworpen door de laatste ijstijd. Het is een vrij onbekend maar prachtig gebied.

Login om meer te lezen

12 Reacties