Agenda Overzicht

Overzicht van onze geplande tochten

Hieronder een overzicht van de tochten die de Rugzaklopers op de planning hebben staan. De detail informatie is alleen voor leden beschikbaar. Zit er een weekeind bij waar je graag mee zou willen lopen neem dan contact met ons op dan voorzien wij jou van gedetailleerde informatie

 • 19-21 juli 2024
  Parc des Sources Ardennen

  Wandelen in de Ardennen rond Parc des Sources

 • 26 t/m 28 juli 2024
  Hulsthorsterzand – Noord Veluwe

  De regio rond Harderwijk en Nunspeet, gelegen op de Veluwe in Nederland, biedt een prachtige mix van uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden en schilderachtige landerijen. Een prima locatie om een weekend met de Rugzaklopers door te brengen.

 • 9 t/m 11 Augustus 2024
  Van West- naar Zuid-Friesland

  Een tocht met ook nog een oversteek met de boot, van Enkhuizen naar Stavoren, naar het mooie Gaasterland. 

 • 23 t/m 25 augustus 2024
  De Hoge Veluwe

  Van zuid naar noord over de Hoge Veluwe. De Hoge Veluwe is altijd een fijn wandelgebied: schitterend lange bomenlanen, heidevelden en zelfs nog de kans op het zien van wilde zwijnen.

 • 30 aug t/m 1 september Wandelen door de Peel

  Dit weekend een wandeling door De Peel, een natuurgebied geflankeerd door de voormalige veenkolonies Griendtsveen en Helenaveen. Het is een nat gebied met veel kanaaltjes en vennetjes.

 • 6 t/m 8 september 2024: 35-jarig jubileum, Nijmegen (aanmelden voor 1 augustus)

  In 1989 viel de muur, werd Taylor Swift geboren, kwamen Samson en Gert voor het eerst op televisie en werd de leukste vereniging van Nederland opgericht. Net als Taylor vieren we dit jaar dus onze 35e verjaardag. In het weekend van 6 tot en met 8 september vieren we dit jubileum van de Rugzaklopers, ten…

 • 13 t/m 15 september 2024
  Langs het tuinpad van mijn vader (ZH)

  Het Groene Hart, eindeloos vlak landschap, kleine dorpjes en jaagpaden. Mijn eerste georganiseerde rugzaklopers weekend moest en zou daar zijn. Langs het tuinpad van mijn vader. De streek waar ik niet geboren ben maar waar ik wel ben opgegroeid. 

 • 20 t/m 22 september 2024 Niederrhein pad – Etappe 4

  Voor dit weekend weer een stukje van het Maas- Niederrheinpad.

 • 27 t/m 29 september 2024: Via het Pionierspad naar Schokland

  Dit weekend lopen we een gedeelte van LAW Het Pionierspad. Van het Voorsterbos naar Nagele in Flevoland. We brengen een bezoek aan Schokland, een voormalig Zuiderzee eiland. Vanwege de archeologische rijkdom, cultuurhistorie en natuur staat het gebied op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 • 3 t/m 8 oktober 2024 Vogezen

  Houd je van wildkamperen en ben je vaker in de Ardennen en/of de Eifel geweest en ben je in voor iets ruigers, dan is dit je “weekend”.

 • 4 t/m 6 oktober 2024
  Achterhoek

  We lopen de achterhoek langs de Duitse grens. Je kan kiezen om via het Zwillbrocker Venn of bijvoorbeeld via het Vragender Veen lopen.

 • 11 t/m 13 oktober 2024
  Workshop paddenstoelen herkennen op de Loenermark

  Het najaar is de tijd om paddenstoelen te gaan zoeken. Dit jaar organiseren we een standplaatsweekend welke we als uitvalsbasis gebruiken om op paddenstoelen zoektocht te gaan.