De Betuwe op zijn best, 11 t/m 13 april 2008

LET OP ROUTEWIJZIGING!

In december heb ik dit weekend een beetje hals over kop georganiseerd. Nu ik er de kaarten van heb gekocht, zie ik dat we niet in het goede stuk gaan wandelen om de bloesem te zien. Bij deze heb ik dus de route even omgegooid, we gaan naar het westen ipv naar het oosten.

De vrijdagavond camping blijft hetzelfde, zodat mensen die op de beschrijving in het boekje komen geen probleem hebben. Ik heb wel nog een tip voor een kortere weg gekregen: als je uit het station komt moet je naar links langs een bejaardentehuis, dan de volgende straat weer links en als je die straat dan uitloopt tot aan de schaapsteeg, dan zie je de boerderij al liggen.

Op zaterdag kamperen we dan in Erichem bij camping De Vergarde, Erichemseweg 84, 4117 GL, tel. 0344-572017.

En op zondag lopen we door naar het station in Beesd.

We hebben geluk met de bloesem, de kersen en pruimen staan al in bloei en misschien komen daar dit weekend ook nog de peren bij. Dat wordt dus genieten.

Tot vrijdag,

Marion 06-17082641

Het is een beetje een gok, je weet nooit wanneer de fruitbomen echt bloeien. Vorig jaar stonden ze begin april schitterend in bloei, het jaar daarvoor nog helemaal niet. In een periode van 3 weken barsten de bloesems van kersen, pruimen, peren en uiteindelijk de appel uit en dan is het weer voorbij. Maar ook zonder bloesem is de omgeving mooi. Vanaf de dijken en in de uiterwaarden is er vaak een schitterend zicht op de rivieren. Kolken of wielen tonen de strijd tegen het water.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?