De donkere dagen na Kerst 27 t/m 31 december 2007

In het donker lopen we langs de Sûre. Op de heenreis hebben we vertraging opgelopen waardoor we pas in het donker de camping zullen bereiken. Enkele minuten eerder heb ik nog overwogen om het hoofdlampje uit mijn rugzak te halen, maar besloten mezelf de moeite te besparen: de camping was op nog slechts een steenworp afstand. Een foute beslissing waar ik veel spijt van krijg: als ik van de stoep de weg op stap zie ik niet dat er een aanzienlijk hoogteverschil is bij de rand van het asfalt waardoor ik m’n voet verzwik. Strompelend arriveer ik bij de camping. Verbaasd zien we dat er kortgeleden nog tentjes hebben gestaan. Het is rond het vriespunt. De contouren van de verdwenen tentjes worden nog steeds op de grond gemarkeerd door het ijs dat er af was gegleden.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?