De Kempen 7 t/m 9 juni 2013

Vrijdagavond kom ik aan op de camping in Toterfout. Er staan een stuk of zeven tentjes en er zitten twee mensen in een tweelingschommelstoel als ik aankom. Wat onwennig schud ik  handen. Ik ben nog maar een paar keer mee geweest met de rugzaklopers en weet niet goed of je gewoon je tentje gaat opzetten of even kennis maakt. De mensen die na mij komen doen soms het één, soms het ander. De camping is niet al te ver van Eindhoven, wat merkbaar is als er af en toe een vliegtuig laag overvliegt om te landen op Eindhoven Airport. Wat een herrie maken die motoren bij het aanvliegen op de landingsbaan, en als ze geland zijn geven ze nog een flinke dot gas om de zaak af te remmen. Er is ook een soort festival gaande in de buurt, waarvan het geluid met vlagen naar de camping komt. Toch lekker geslapen.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?