En toch ga ik naar Drenthe!, 8 t/m 10 april 2005

‘Ieder nadeel heb z’n voordeel.’ Verstand van voetbal heb ik niet echt, maar deze zegswijze van Johan Cruijff is wel van toepassing op dit weekend.

Ergens voorjaar 2004 had ik me gemeld om het Sinterklaasweekend 2004 te organiseren. Na lang wikken en wegen leek Drenthe me een goed idee. Hoogeveen-Beilen, of iets dat daar op leek. Mooi gebied, goed met de trein te bereiken. Als eenmaal de keus is gemaakt waar het weekend ongeveer zal zijn, is het organiseren meestal zo gepiept. Even surfen op internet naar de bekende sites, het Groene Boekje raadplegen en eventueel de ANWB Kleine Campinggids om een paar passende terreintjes te vinden. Een paar belletjes, een stukje schrijven en klaar is Leo. Zo ging dat tot dan toe.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?