Fiets- en Wandelbeurs 11 en 12 februari 2012

Net als andere jaren zullen de Rugzaklopers zich weer presenteren op de Fiets- en Wandelbeurs, op 11 en 12 februari in de Amsterdamse RAI.

In de Ruby Lounge geven we de volgende lezingen op zaterdag en zondag:
11:00 Wat gaat er in een rugzak?
13:00 Koud weer kamperen
14:00 Ultra light backpacking 
15:00 Wat gaat er in een rugzak?

In de Forum Lounge is het Outdoorpracticum
Eigenlijk is dit een mini-camping. Op zoek naar een nieuwe tent? Welke brander bevalt het best? En is die slaapzak nou echt wel zo warm als wordt beloofd? Zo zijn er nog wel meer
vragen. Onze ervaren kampeerders tonen hun materialen en geven onafhankelijk advies rechtstreeks uit de praktijk zonder enig commercieel belang. De tentjes en overige spullen zijn door ons zelf meegebracht.

Informatiemarkt “Wandelaars Informeren Wandelaars”
Is dit wandelpad wel te doen voor mij, is er voldoende eten en drinken verkrijgbaar onderweg, of is een ander pad mooier? Doorgewinterde en doorgezomerde Rugzaklopers die ervaring hebben met het maken van kampeertrektochten in Europa, zitten klaar met alle informatie over hun favoriete wandelgebieden en wandelroutes. Hun plakboeken, foto’s, kaarten etc. nemen ze mee. Ook is er informatie over wandelen met kinderen.

Het themaland van de beurs 2012: Duitsland
Aan de hand van fotoboeken, kaarten, gidsen en reisverslagen vertellen enkele Rugzaklopers je hun enthousiaste verhaal over de mogelijkheden voor wandelen in Duitsland.

In onze stand, hal 10 A.53, kun je ons ontmoeten voor meer informatie over onze club.

Meteen zin gekregen om een weekendje mee te lopen? Je bent ieder weekeind welkom, maar van 11 t/m 13 mei organiseren we een speciaal kennismakingsweekeind. Meer informatie opvragen over, of aanmelden voor dit weekend kan via het contactformulier.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?