Heuvel op, heuvel af in Zuid Limburg, 20 t/m 22 mei 2005

Valkenburg – Epen – Maastricht

Elk voorjaar moet ik er gewoon een weekend heen: Zuid Limburg, mijn favoriete plekje. Soms ga ik er fietsen, kuitspieren kweken. Of ik zet mijn tent op de camping, doe de dagrugzak op mijn rug en maak lekkere wandelingen in het Geuldal. Ook ga ik een enkele keer gewoon een dagje naar Zuid Limburg om een NS-wandeling te maken.

Dus vandaar dat ik nu kies voor een rugzaktocht in het uiterste zuidelijke puntje van Nederland. En mijn uitgangspunt was de camping in Eperheide. Topografische kaart en liniaal gepakt en een afstand van ongeveer 15 kilometer gezocht. Er moest een station zijn. Dat werd dus Valkenburg. En dan heb je een wandelgebied, geweldig. Heuvels, bossen, akkervelden, stromende beekjes.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?