^ Naar Boven
Print

Jury leden gezocht voor de Wandelroute van het jaar.

Wandelvrienden,
Tijdens de Fiets- en Wandelbeurs 2018 in Vlaanderen en Nederland wordt de Wandelroute van het Jaar gekozen. Sinds afgelopen editie is er een gemeenschappelijke Nederlands-Belgische prijs waarvan de uitreiking plaats vindt tijdens de Vlaamse editie in Flanders Expo in Gent. Momenteel zijn er twee Vlaamse leden en één Nederlandse (Wanda Catsman). De beurs vindt dat wat weinig. De organisatie heeft ons gevraagd of er leden zijn die in de jury willen zitten.
Vandaar de vraag: Zijn er RZL leden die het leuk zouden vinden om jurylid t.b.v. de Wandelroute van het Jaar te zijn? Wat het jureren inhoudt is het nalopen en beoordelen van nieuwe routes voornamelijk binnen Nederland. De juryvoorzitter heeft hiervoor een aantal criteria opgesteld. Als voorbeeld: de winnaar van afgelopen jaar is Het Groot Frieslandpad. Zie ook: http://www.fietsenwandelbeurs.nl/index.php/nl/hhome/home/activiteiten-kop/wandelroute-van-het-jaar
De F&W is van mening dat de meeste Rugzaklopers geen binding hebben met organisaties die belang hebben bij bepaalde routes en daardoor onafhankelijk zijn.
Wat moet je doen? Een aantal meetings met je jury genoten en je zal naar de beurs in Gent en Utrecht moeten voor de uitreiking van de prijzen. Reiskosten worden vergoed en verder is het vooral voor de leuk…
Waarschijnlijk zijn twee RZL jury leden voldoende voor dit project. Wie belangstelling heeft kan zich melden bij rzl.fwb@gmail.com . Ik breng je vervolgens in contact met de beurs.
Groeten,
Richard Gatersleben

Meer inhoud is alleen beschikbaar voor leden, meld je aan om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?

één reactie