Koude én warme initiatie tussen Peel en Maas 23 t/m 25 april 2010

Dit is mijn eerste rugzakloopweekend. Ik moet gekeurd worden door de ballotagecommissie (mijn zus Erica is al goedgekeurd). Bij de bushalte in Weert ontmoeten we twee gezellige militairen. Ze hebben enorme legerrugzakken bij zich en lopen in een flink marstempo naar de camping. Het is ook hún eerste keer bij de Rugzaklopers. Op de mooie camping strijken we op de veranda neer, steken de open haard aan en borrelen nog wat. De opkomst blijkt groot te zijn: 25 deelnemers. Als het bedtijd is, zet ik mijn muts op en kruip ik in mijn nieuwe donzen slaapzak. Aan mijn neus voel ik dat het vriest en echt lekker slaap ik niet. Die jongen van de Bever-winkel heeft toch andere ideeën over een warme slaapzak.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?