Najaarwandeling rugzaklopers, 22 – 23 okt 2016 Brabant.

Dit weekeinde liep ik voor de eerste keer mee met een wandeltocht georganiseerd door de Rugzaklopers. Anita, mijn partner, had me overgehaald hieraan deel te nemen. Ik zie het als voorbereiding op een mogelijke wandeltocht in het voorjaar 2017, waarbij we van plan zijn vanaf Porto in Portugal tot Santiago de Compostella te wandelen. Ik ben geen fervent voorstander van rugzaklopen, ondanks dat ik wel graag wandel en dit al mijn hele leven doe. Wandelen houd ik echter graag beperkt tot enkele uren, maximaal 4 a 5 uur en een maximale afstand van 20 km, met bijzonder weinig bepakking. Deze eerste wandeling met voor mij behoorlijk bepakte rugzak, zou een voorbereidingstest worden voor volgend jaar. Bij langer durende wandelingen houden mijn voetproblemen me soms bezig. Over het algemeen is mijn wandeltempo niet bijzonder hoog. Iets waarin ik al vaker heb bemerkt niet de ‘snelste’ te zijn.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?