Nieuw in de Redactie: Rita Teunissen

Als nieuw lid van de Voetlichtredactie wil ik me graag aan jullie voorstellen.
In 1957 te Doetinchem geboren en door mijn ouders Henrietta Antonetta Teunissen genoemd. Jullie mogen Rita zeggen. 🙂

Ergens in 2004 of 2005 ben ik lid geworden van de Rugzaklopers, samen met mijn levenspartner Kees Rietveld. Al die jaren hebben we regelmatig een weekendje meegelopen, waarbij het steeds leuk was om met gelijkgestemden op pad te zijn. Daarnaast hebben Kees en ik ook veel met zijn tweeën gelopen, vooral in Noord- en Noordwest-Europa.

Na 40 dienstjaren in het onderwijs ben ik in oktober 2019 met vervroegd pensioen gegaan. In januari 2021 zette Kees ook die stap en sindsdien gaan we heerlijk buiten het hoogseizoen op vakantie. Wat een luxe om aan het eind van de dag te

kunnen kiezen op welke plek we ons tentje zullen opzetten!
Verder tennis ik graag en veel en werk ik 1 dag per week als vrijwillig “tuinvrouw” in het Nederlands Openlucht Museum. Lekker buiten aan de slag in een mooie omgeving. En nu dus ook lid van de Voetlichtredactie. Samen met Francien, Sjoerd en Victor hoop ik 4 keer per jaar een mooi clubblad voor jullie te maken! Aan dit Voetlicht heb ik al een bescheiden bijdrage kunnen leveren. Nog niet optimaal – het duurt even voor je alles door en werkend hebt!

Gelukkig zijn Cilia (van wie ik de redactietaak overneem) en de andere redacteuren steeds paraat om te helpen waar nodig. Dus het komt zeker goed!

Tot ziens op een weekend, Rita Teunissen.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?