Op herhaling in Brabant, 6 t/m 8 augustus 2010

Een van de grootste valkuilen voor een weekendcoördinator is om zelf de gaten te vullen die er in de agenda zitten. Sascha, je bent gewaarschuwd! Maar omdat mijn geplande weekend in september niet door kan gaan omdat Leo en ik tegen die tijd druk bezig zijn met een andere gebeurtenis…., besloot ik op het laatste moment mijn weekend te verzetten naar augustus. Een bewuste keuze dus. Veel tijd om nog iets origineels te bedenken had ik niet. Daarom heb ik gewoon een eerder weekend van mezelf geleend. Overigens een tip voor iedereen: je hoeft niet altijd origineel te zijn om een mooi weekend te organiseren. Pak gewoon een oud Voetlicht en kijk eens wat daar in te vinden is. Je kunt het weekend van toen ook nog andersom lopen of in een ander seizoen, dat maakt het toch weer anders.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?