Paalkamperen dicht bij huis 27 t/m 29 januari 2012

Regelmatig spreek ik met collega’s over wat we in onze vrije tijd doen. Zo ook een dag in 2010. Die keer kwam het gesprek op kamperen en dan het paalkamperen in het bijzonder. Al snel kwam het gesprek op een specifiek paalkampeerterrein, waar een collega regelmatig langs fietst op weg naar het werk. Dit terrein heb ik ooit ge├»nspecteerd. Ik vond het toen te open en te dicht bij een fietspad liggen. Aan de ligging ten opzichte van het fietspad is niets veranderd, maar inmiddels is het terrein wel met de nodige begroeiing afgeschermd van het fietspad, zo wist hij me te vertellen. Tijd om het eens te verkennen op een weekend, dacht ik. Dat gaan we dus dit weekend doen.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?