Streekpad 10, etappe 1: Well-Arcen-Venlo 30 maart t/m 1 april 2012

Afgelopen oktober had ik een weekendje in de buurt van het natuurpark Meinweg georganiseerd. Zo maar onverwacht maakte ik kennis met een LAW, die daar bleek te lopen, het Maas-Swalm-Nettepad. Een leuk pad over veel onverharde wegen. Intussen heb ik het bijbehorende gidsje gekocht. Nou ja, gidsje: het is een ‘combi routegids’ met als titel Maas-Niederrheinpad, met daarin zowel het Maas-Swalm-Nettepad als het Maasduinen-Nierspad. Dit weekend volg ik het eerste deel van dat Maasduinen-Nierspad, van Well via Arcen (zaterdag) naar Venlo (zondag) . Volgens het gidsje begint het pad in Venlo. Helaas lukte het me niet op tijd om bij die stad een camping te vinden, die ons nog voor Pasen wilde ontvangen. Geen probleem: dan maar gewoon hetzelfde deel van het pad de andere kant op.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?