Trektocht Wilder Kaiser. Wie heeft er zin om mee te gaan? — 9 t/m 17 juni 2007

“Ik wil van 9 tm 17 juni 2007 een trektocht maken door de Wilder Kaiser in Oostenrijk. De periode maakt me niet zoveel uit. Als een andere week beter uitkomt vind ik dat prima. Alleen, hoe later je gaat des te warmer en des te drukker.
Ik ben niet ervaren in de bergen daarom heb ik een gebied uitgezocht waar de wandelingen niet te moeilijk zijn, waar voldoende hutten zijn, waar de hoogteverschillen niet zo groot zijn (ik hou niet zo van klimmen), maar waar het wel heel erg mooi is!
Het is de bedoeling om routes te volgen van hut naar hut maar ik neem alles (tent, kookspullen, eten) zelf mee om niet afhankelijk van die hutten te zijn. Dus: in de tent slapen, en zelf koken. Alhoewel ik er vanuit ga dat het wel lekker zal zijn om een paar keer in zo’n hut te eten (het is tenslotte wel vakantie!)”

Hier is het allemaal mee begonnen. Walter Hoencamp (één van onze gewaardeerde wandelaars) had op het forum een oproep geplaatst om een tocht te lopen in Oostenrijk. Voor degene die zich nu afvraagt waarom ie dit niet eerder wist: dan had je maar vaker op het forum moeten inloggen (Sukkel!!)

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?