Van Holten over de bergen naar Hellendoorn, 17 t/m 19 november 2017

Inmiddels ben ik al een paar jaar lid van de Rugzaklopers, maar tot mijn grote schande heb ik nog nooit een weekend georganiseerd. Dat gaat nu veranderen. Cilia gaf aan dat er nog een paar vrije weekenden in november zaten en daarom heb ik aangeboden het weekend van 17 tot en met 19 november te organiseren. Ik ben maar eens in de archieven van Voetlicht gedoken en kwam de Holterberg tegen, een gebied waar ik nog maar 1x ben geweest en dan ook nog in de zomer. Des te meer reden om daar eens wat te organiseren in het najaar. De Rugzaklopers komen blijkbaar regelmatig in dat gebied want toen ik de campings belde en vroeg of we konden komen, werd er door de eigenaren enthousiast gereageerd. De weergoden waren volgens de archieven van Voetlicht de Rugzaklopers niet altijd gunstig gezind tijdens weekenden in dit gebied. Hopelijk is dat dit weekend wel het geval en krijgen we nog wat mee van de prachtige herfstkleuren.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?