Verder stappen op mijn eerste LAW – Maarten van Rossumpad (Oost-Veluwe), 4 t/m 6 april 2008

Let op: het vrijdagavondadres in het groene boekje van vorig jaar en in Voetlicht blijkt niet goed te zijn. Volgens de site van Staatsbosbeheer is het goede adres:

Natuurkampeerterrein De Tonnenberg
Dreefseweg 1
8191 KG Wapenveld

Via provinciale weg Heerde-Wapenveld, bij km-paal 22,2 de Dreefseweg 1 km inrijden.

In 1995 maakte ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht met rugzak en tent. Hoe dat allemaal moest wist ik eigenlijk niet. Het leek me wel wat: zo met alles wat je nodig hebt op stap. Eerder had ik in Engeland en Schotland dagen op een rij gewandeld, maar dan zonder te kamperen. Voor deze eerste rugzaktrektocht wilde ik niet te ver van huis. Nederland leek me ver genoeg. Wel zo makkelijk als het toch allemaal niet zo leuk zou zijn. In de reisboekhandel had ik het schap met LAW-boekjes uitgebreid bestudeerd en gekozen voor het Maarten van Rossumpad, LAW 202, van Arnhem via Zwolle naar Ommen.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?