Verrassend – mooi weer in – Noord-Holland 12 t/m 14 augustus 2011

Vrijdagochtend. Omdat het nog schoolvakantie is, kan ik al lekker bijtijds op pad richting Medemblik en kunnen Kees en ik de maandag erbij pakken. Jammer dat het regent dat het giet – later dit weekend zal de net geopende stationshal van Arnhem voor de tweede keer deze “zomer” onder water lopen. Omdat de thuisblijvers (bijna) altijd ongelijk hebben en de rugzakken al kant en klaar gepakt staan, ga ik toch maar op weg naar Medemblik. Bij aankomst daar, zo’n 3 uur later, is het droog en piept het zonnetje door de wolken. Yes! Op de camping zet ik ons tentje op naast dat van Jan, die net daarvoor is gearriveerd. We kletsen even bij en dan ga ik Medemblik eens bekijken – in korte broek en t-shirt, kennѐt! Leuk stadje en een goede ijssalon.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?