Vlieland, 10 t/m 13 september 2020 (aanmelden nu al mogelijk, maximaal 10 lopers)

Wel naar Vlieland(?)

Vlieland is een prachtig Waddeneiland, maar ik ben er al jaren niet geweest en zo kreeg ik eind 2019, of was het begin 2020, het lumineuze idee om een RZL-weekend op Vlieland te organiseren. Zwerven door de duinen en langs zee, vogels kijken in de Kroonpolders, dat idee. Er kwam eind januari één enthousiaste reactie op het Forum van een RZL-er die dat kennelijk ook voor zich zag en meteen een verlofaanvraag had ingediend. Wat er daarna allemaal in de wereld gebeurde, hoef ik niet uit te leggen. Voor mij betekende ‘corona’ onder andere dat ik maar liefst drie keer niet naar Terschelling ging, en uiteindelijk mijn al geboekte bootticket naar Terschelling omboekte naar Vlieland voor mijn RZL-weekend. Ik heb dus al een kaartje voor de boot, wat kan er dan nog fout gaan? We gaan dus naar Vlieland, zelfs een dagje extra om wat in te halen en omdat de reis lang duurt.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?