Voetlicht 116 – Zomer 2018

Jos eindigde in het voorwoord van Voetlicht 115 met een “cliffhanger” voor dit nummer. Het verslag van de drukbezochte ALV, die plaats vond op 7 april, kunnen jullie in deze editie terugvinden.
En natuurlijk zoals altijd weer alle weekendaankondigingen van de georganiseerde weekends in het komende kwartaal (op een weekend na elke week). We gaan weer dwars door het land: van Texel tot Limburg, van een speciaal weekend in Friesland tot Brabant. En alles wat er tussen zit. Het zuidwesten van ons land is minder populair bij weekendorganisatoren dit kwartaal. Maar ook in België, Eifel en Pyreneeën zullen we te vinden zijn. We gaan camping-, paal- en wildkamperen. Voor ieder wat wils dus.
De verhalen van de voorbije weekends, onder meer over een mooie tocht in Zeeland, kunnen jullie weer inspireren om zelf mee te gaan of te organiseren.

Deze keer wil ik ook jullie aandacht vragen voor de oproep van Jos. Hij gaat per 1 januari a.s. de redactie van Voetlicht verlaten. Daarmee verliezen we een ervaren redactielid. We zijn op zoek naar iemand die zijn taken over wil nemen. Jos schrijft in de profielschets zelf naar wie we op zoek zijn.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?