Voetlicht 117 – Herfst 2018

Een gevarieerd Voetlicht ligt weer voor jullie. Mooie tochten in het najaar, vooral het oosten van het land is erg in trek. Mooie verhalen van activiteiten en weekenden. Onder andere de Pyreneeën en Clubs Verjaardag (dat een ‘verslag-schrijf’ snelheidsrecord had, op de zondag van het weekend ingediend!). ‘Varia’ met aankondigingen van Fiets- en Wandelbeurs (vrijwilligers kunnen zich weer aanmelden), wetenswaardigheden en een spontane literaire bijdrage over een geliefde… En natuurlijk de vaste rubrieken van het bestuur en de Pen.

Voor mij wordt dit het laatste voorwoord namens de redactie. Ik stap uit de commissie, zoals jullie in vorig Voetlicht hebben kunnen lezen. Het was een leuke en gezellige periode, dat blijkt ook wel uit de tijdsduur. Mijn eerste Voetlicht was nummer 67, zomer 2006. Met name de opmaak vond ik leuk, en daarin heb ik me aardig kunnen uitleven. Onder andere met de invoering van de nieuwe stijl (Voetlicht 98) en de lustrumnummers, waar met name het laatste, de ‘full color’ (Voetlicht 101) een hoogtepunt was. Nu tijd voor nieuwe dingen, maar de samenwerking en gezellige etentjes en vergaderingen met de mede-redactieleden ga ik zeker missen.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?