Voetlicht 123 – Zomer 2020

Het afgelopen kwartaal was een bijzonder kwartaal in 30 jaar Rugzaklopers. Er verscheen begin mei geen Voetlicht nummer 123. Daarnaast vonden er geen weekenden plaats. Het laatste weekend dat door ging was van 13 t/m 15 maart in Limburg. Dat stemt mij verdrietig, net zoals de afschaffing van de paalkampeerplaatsen door Staatsbosbeheer afgelopen juni.

Ik ben wel verheugd over het feit dat we weer voorzichtig gaan opstarten met de weekenden, toevallig te beginnen met mijn eigen weekend 4 t/m 6 september. Normaliter het weekend van Clubs verjaardag, maar nu een normaal wandelweekend.
Onze weekendcoördinator Cilia Jongen heeft samen met jullie de agenda voor komende periode goed weten te vullen. Jullie weten dat zonder organiserende leden er tenslotte geen weekenden zijn. Het is goed om te realiseren dat het organiseren van een weekend nu meer moeite kost dan normaal. Campings stellen beperkingen of willen helemaal geen groepen meer ontvangen. Daarom wil ik ook iedereen bedanken die de organisatie van een weekend op zich neemt.

Voorlopig kun je alleen nog mee als je je van tevoren hebt aangemeld en is er een advies voor een maximum van 10 deelnemers per weekend. Op deze manier houden we het veilig en werkbaar voor organisatoren, deelnemers en campingeigenaren.

De Voetlichtredactie heeft hard gewerkt aan dit Voetlicht, bomvol weekendaankondigingen en weekendverhalen.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?