Voetlicht 130 – Zomer 2022

Zomer in Nederland. Het is de warmste dag van het jaar. De thermostaat in mijn woonkamer staat op 24,5. Boven, waar ik nu al bijna de hele dag achter een computer zit te werken, is het een paar graden warmer. De zolder mijd ik al een paar dagen. De was kan wel even wachten.

Mijn gedachten dwalen af naar een winterweekend met de Rugzaklopers. Je weet wel, vroeg op de avond met een muts op je hoofd de slaapzak in en ’s ochtends met verkleumde handen je rugzak inpakken. En dan snel lopen om weer warme voeten te krijgen. Heerlijk lijkt me dat.

Geen winterse verhalen in deze zomereditie van het Voetlicht. Wel liggen er weekends in het verschiet met kans op nachtvorst. En vergeet de Clubs Verjaardag niet, begin september. Daarnaast weer diverse bijdragen van jullie in de vorm van weekendverhalen, wandelpadennieuws en De Pen. Om lekker te lezen bij de ventilator.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?