Voetlicht 132 – Winter 2023

Voor jullie ligt weer een nieuw Voetlicht, met veel plezier samengesteld door de redactie. Tijdens een gezellige redactievergadering hebben we samen alle ingekomen stukken besproken, taken verdeeld en, last but not least, samen geluncht.

Op dit moment dwarrelt de sneeuw naar beneden. Het is nu echt winter en dat levert heel wat mooie plaatjes op. Zo heeft elk seizoen zijn eigen charme en dat maakt het wandelen, met of zonder rugzak, juist zo leuk.

Naast de weekendaankondigingen vinden jullie in dit Voetlicht weer een aantal verhalen over eerder gelopen weekends en natuurlijk mooie foto’s. De aankondiging van de ALV in het weekend van 21-23 april staat ook in deze editie. Eindelijk kan deze weer fysiek plaatsvinden en ik kijk ernaar uit om jullie dan weer te ontmoeten. De officiële uitnodiging ontvangen jullie later per mail.
Verder staat er een oproep voor een nieuwe weekendcoördinator, die deel uit zal gaan maken van het bestuur. Voor mij wordt dit het laatste kwartaal als bestuurslid. Dan zit mijn statutaire termijn van zes jaar er op.

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?