Wandelen in de Achterhoek met (of zonder) kinderen, 27 t/m 29 juni 2008

Loop je wel eens met kinderen of zou je dat willen?

Dit weekend is dé mogelijkheid voor het uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar. En voor kinderen is het uiteraard bere-gezellig als er meer kinderen zijn dan alleen die van mij.

Ik wilde al een tijdje een weekend organiseren zodanig dat ook wandelaars met kinderen mee kunnen. Om dit mogelijk te maken dient de minimaal te wandelen afstand tussen campings wel beperkt te zijn tot een zodanige afstand dat kinderen er nog van kunnen genieten.

Tevens wil ik het weekend in een warme periode doen, bij voorkeur buiten de zomervakanties. Het is het weekend van 27-29 juni geworden. Vanwege het bijzondere thema van dit weekend is het idee opgevat ook bezoekers c.q. leden van de club Hiking-site uit te nodigen. Dit omdat er op het Hiking-Site forum ook wellicht ouders zijn die met kinderen wandelen en kamperen.

Heb je geen kinderen maar wil je dit weekend wel lekker wandelen? Ook dan ben je of zijn jullie van harte welkom. Het gebied is interessant genoeg om ook langere afstanden te lopen door een mooie omwandeling te maken.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?