Weekend-agenda

Uit de enquĂȘte bleek dat veel van jullie weer graag willen gaan wandelen. Om te voorkomen dat het op de eerste weekends te druk gaat worden, adviseert het bestuur de organisatoren een maximum van 10 deelnemers per weekend. De organisatoren van de weekends in september zijn op de hoogte en ondersteunen deze maatregel. Het bestuur houdt de ontwikkelingen in de gaten: als blijkt dat er zonder problemen meer deelnemers kunnen zijn, passen we ons advies natuurlijk zo snel mogelijk aan.

Ook wij vinden 10 deelnemers per weekend weinig. Om toch met meer Rugzaklopers in een weekend op pad te kunnen, is het organiseren van meerdere rugzaklopersweekends tegelijkertijd een optie. Inmiddels zijn er al twee weekends waarin dat gerealiseerd is. Om meer dubbele weekends mogelijk te maken doe ik een oproep aan iedereen om te kijken of je in september of oktober een extra rugzaklopersweekend wil organiseren, uiteraard volgens de nieuwe richtlijnen.
In november en december zijn er nog gaten die gedicht kunnen worden. De agenda op de site toont altijd de meest actuele informatie.
Mocht je iets willen organiseren, neem dan eerst contact met mij op voor je aan de slag gaat. Ik hoop zo snel mogelijk van jullie te horen. Dank jullie wel voor jullie medewerking.

(meer…)

Welkom bij de Rugzaklopers. Meld je aan om alle inhoud te bekijken.

Wachtwoord vergeten?